Mobil szemvizsgálat

Mobil szemvizsgálat – céges szemvizsgálat
Egyre többször merül fel az igény a vállalkozások részéről, hogy a hatályos munka egészségügyi törvényt figyelembe véve, végezzük el a látás ellenőrző szűrővizsgálatot a dolgozóknál.

Optikus üzletünk rendelkezik mindazon szemvizsgáló eszközökkel, melyekre szükség lehet a mobil szemvizsgálat alkalmával : refrakto – keratométer, rés lámpa, dioptria mérő, próba lencse sor, nagy szemüveg keret készlet. Már 10 főt foglalkoztató kisvállalkozásokhoz is kiszállnak diplomás optometristáink.

refraktometerA szemvizsgálat két részből áll : lézeres számítógépes szemvizsgálat – objektív eredményét, összevetjük a – szubjektív fénytöréses vizsgálat ( visus táblás, olvasópróba ) eredményével. Ezek után alakítjuk ki a kényelmes kétszemes látást biztosító korrekciót a szemüveggel vagy kontaktlencsével. A vizsgálat ideje kb. 30 perc/fő. A látásvizsgálat mellett, a tanácsadás is része a mobil és céges szemvizsgálatnak.

Az 1999/50 XI.3. EÜM. rendelet a szemészeti szűrővizsgálatról. – mely kötelezővé teszi az időszakos látás ellenőrzést – A munkáltatók részéről szubjektívan értelmezhető.

Juszt Optika Budapest
Cím : Budapest II. kerület Tölgyfa utca 9.
Látszerész üzletünkben a szemvizsgálatra a 3169-854 vagy a 06 20 957 1310 telefonszámon egyeztethet időpontot.